| 

 

Holy Riders MC avd. Oslo

Gjengen utenfor inngangen.

Hei og velkommen til Holy Riders MC avd. Oslo sin hjemmeside!

Holy Riders avdeling Oslo er en tverr-kirkelig motorsykkelklubb, med det mål for øyet å arbeide for spredning av evangeliet om den oppstandne Jesus Kristus som vår Herre og Frelser.

Klubben har et godt kristent fellesskap hvor alle er velkommen. Klubbhuset vårt, Oljeberget, er et stort tilfluktsrom på ca. 2000 m2, beliggenhet i Ljanskollen ved Mosseveien (der E18 endrere seg mellom 2 og 4 felt) i Oslo.

Her har vi forskjellige aktiviteter som: klubbkvelder, fester/arrangement, temakvelder, konserter, åpen kafé, spill og automater, bil- og motorsykkelverksted, m.m.

Hvis det skulle være noe mer du ønsker å vite så er det bare til å ta kontakt.


Noe av det vi driver med
Her kan du se noen bilder av noen av våre aktiviteter. (24.03.2012 09:46) >> Les mer...

Kjøre ned mot E18 igjen (Skilta til Oslo), men i "svingen" er det en avkjøring til venstre. Kjør av der og kryss rett over neste avkjøringsvei (de som kommer sørfra, kan kjøre av her med en gang) og så videre til høyre. I enden har du inngangen til hula vår. (25.03.2007 22:14) >> Les mer...

Pant alt. Alltid.
Flere medlemmer i HR Oslo er med i en av Norsk Resirks nye filmer om panting. Filmen "Bikere" er fra avdelingens verksted i klubbhuset "Oljeberget" hvor de synger med på Sirkus Eliassens nye pantelåt "Det føles så bra, du gjør meg så glad!".
Klikk inn for å se filmen her.
(23.10.2013 20:52) >> Les mer...


Nyhetsarkiv
Kontakt

Postadresse:
Postboks 40 Prinsdalen
1205 Oslo

Besøksadresse:
Fiskevollbukta, Hule i fjellet., Se kart til hula vår nedenfor.

Telefon: 97059522 (Dag)

Epost: oslo@holyriders.no

Webside: www.holyriders.no/oslo

Klubbhus og -samlinger
Klubbkveld hver mandag kl 1930 + mekkekveld hver onsdag kl 1900, i Oljeberget (i fjellhallen på Holmlia/Fiskevollbukta, tlf til hula: 22 61 05 37) Kart til hula vår
Annen info
Avdelingsleder:
Dag Eriksen

I Holy Riders MC Oslo har vi en egen e-post liste. På den kan alle som er på listen sende ut informasjon og forespørsler om ting og tang som skjer i og rundt Holy Riders Oslo. Man trenger ikke å være medlem for å være med på den. Så er du interesert i å holde deg orientert eller være med på noe av det vi driver med, så meld deg på listen her:
Bli med på hr_mc_oslo
Powered by autos.groups.yahoo.com
OBS! Du må vente en hverdag eller to før du blir registrert.