| 

 

Holy Riders MC Vestfold

Holy Riders MC, Vestfold har fått nytt samlingssted, Peders Bogensgate 4B i Sandefjord. Ta til høyre i første lyskryss, mot Sandefjord videregående skole hvis du kommer ned innfartsveien fra E18. Vi ligger mellom Eians trafikkskole og Trio trafikkskole.

Noen tirsdager i MC-sesongen, hvis det er godt vær, kjører vi til Vindfjelltun i stedet. Da er det ikke sikkert det er noen  på klubblokalet. Vi har ei Facebook-side der vi orienterer om samlingssted og aktiviteter.

Klubbsamlinger foregår hver tirsdag fra kl.19.00. Stikk gjerne innom, enten du kjenner Holy Riders MC fra før, eller vil bli kjent med oss!

I tillegg til klubbsamlinger er avdelingen aktiv på MC-treff og andre MC-arrangementer, klubbesøk, menighetsbesøk, korte og lange turer.

For info, ring avdelingsleder Rune. Han vet stort sett hvor vi befinner oss. Tlf. 99734922.

Velkommen.


Ny Facebookside
Det er blitt opprettet ei egen Facebook-gruppe på avdelingen vår, Holy Riders MC, Vestfold (14.04.2011 00:57) >> Les mer...

Get Focused
Hvert år arrangeres det et stort ungdomsarrangement i Tønsberg, Get Fokused. Det startet visstnok som et volleyballarrangement for ungdom, og har utviklet seg til å bli et av landets største kristne happeninger. Sterke møter med god forkynnelse, lovsang og gode artister er det som preger dette arrangementet sammen med noen sportsligge utskeielser ot turneringer.
(25.02.2011 15:17) >> Les mer...


  Nyhetsarkiv
  Kontakt

  Postadresse:
  v/Arild Pettersen
  Sandefjord

  Besøksadresse:
  Peder Bogensgt. 4B, Sandefjord
  (klubbhus)

  Telefon: 98211911 (Arild)

  Epost: vestfold@holyriders.no

  Webside: www.holyriders.no/vestfold

  Klubbhus og -samlinger
  Klubbkveld hver tirsdag kl. 19 på klubbhuset (se adr. over).
  Annen info
  Avdelingsleder:
  Arild Pettersen