| 

 

Holy Riders MC West

Avdeling West holder til ved Karmøy og Haugesund.

Bergensere og siddiser på Karmøy
Fredag 25.november var Bergensavdelingen invitert til grøtfest hos våre gode naboer på Karmøy. Det er ikke ofte vi kjører 30 mil i bil for en tallerken grøt, men denne gangen var det virkelig verd det! Trivelig gjensyn med gode venner, både fra West- og Sydvest-avdelingene.
En sammenkomst som kurerer "PMS" for en stund.
(28.11.2016 13:09) >> Les mer...

Helga 29-31.mai var det igjen duket for Hardangertreffet. Dette ellers så sikre vårtegn, der sola pleier å være gjestmild, varmen står på og Hardanger viser seg fra sin mest fantastiske side, ble annerledes i år.
Turen startet med 2-3 grader over Kvamskogen, snøen lå fremdeles tett inntil veien, men nedbøren holdt seg på plussiden. Vel framme på treffplassen ovenfor Vikøy, møtte vi likevel mange av våre MC-venner som trosset vær, fukt og kulde. Flott å treffe MC-folket igjen.
(18.06.2015 22:03) >> Les mer...

Regionssamling
Holy Riders West inviterer vestlandsregionen til inspirasjonssamling 6-7.april. Lørdagen blir det undervisning med "president emeritus" Rune Enstad. Samlingen avsluttes søndag kveld med møte på Åkra bedehus. Samlingen er for region vest, dvs. avdelingene Sydvest, West, Bergen og Nordhordland.
Det er lenge siden forrige regionssamling på vestlandet. Dvs, forrige samling for region vest hadde vi ikke på vestlandet, men et sted med garantert sol og sommer, mye lenger vest...
(06.03.2013 10:46) >> Les mer...


  Nyhetsarkiv
  Kontakt

  Postadresse:
  Myrstien 11
  4270 Åkrehamn

  Besøksadresse:

  Telefon: 91359257 (Trond Ove)

  Epost: west@holyriders.no

  Webside: www.holyriders.no/west

  Annen info
  Avdelingsleder:
  Trond Ove Alvseike