| 

 
Holy Riders Bergen på besøk

 Julebord hos Skallebank

Julebordet til Skallebank på Askøy har vi vært på i mange år. Og det er alltid kjekt. Spesielt kjekt i år da vi endelig kunne bruke deres eget klubblokale. Det er kjekkest å feire med noen når de er på hjemmebane. Og som alltid, knallgodt pinnekjøtt med tilbehør, enten du liker røkt eller ikke.

I mange år har vi vært på julebort i lånt bygdelokale langt ut i grisgrente strok. Og like ofte har vi reis hjem pinnfrosne. Likevel har det vært slik at vi "må reise i år også". Men i år var det annerledes. Fantastisk flott å se klubblokalene som de endelig har fått sette i stand. Og her har det vært gjort mye. Ikke minst isolering. Så i år var det like høy temperatur i lokalet som det var hjertevarme.

Men tilbake til festen. Skallebank legger kvalitet i maten og festen. Og med masse trivelige venner, mer og mindre kjente, så ligger det godt tilrette for en trivelig kveld. Selve festmiddagen ble inntatt i første etasje, sammen med 30 vinterparkerte motorsykler, noe som skapte stemning og setter standarden for hjulepynt. Selve festen foregikk oppe i klubblokalene i andre etasje. Her har også damene i Skjoldmøy fått sitt eget rom, med ditto tilspasset styling og pynt. 

Kjelt å se hvordan dere har fått det. Vi kommer gjerne tilbake. 

Publisert 11.12.2017 19:39 av John Gunnar Kogstad
Sist endret 12.12.2017 20:06